Rubriek: Eredivisie wedstrijdverslag

Lees hier na iedere thuis- of uitwedstrijd een analyse van het duel.

PSV countert naar winst

Zonder geweldig te spelen heeft PSV drie punten overgehouden aan het bezoek aan Almelo. PSV speelde zakelijk en gaf weinig weg tegen Heracles. Via twee snelle uitbraken wisten Balázs Dzsudzsák en Danny Koevermans te scoren, met de 0-2 eindstand tot gevolg. Omdat concurrenten FC Twente en Sc Heerenveen gelijkspeelden in Friesland (1-1) deed PSV goede

Lees verder...

PSV – Ajax 6-2

Vooor het serieuze wedstrijdverslag kun je het beste ff kijken op www.psv.nl. Voor het minder serieuze werk kun je hier terecht. En de wiskundige formule van PSV-Ajax is als volgt: 2 x 3-1 = 6-2, en dat is logisch.

PSV bezorgt Ajax hoofdpijn en AZ titel

Wat een curieus weekeinde. Gisteren verloren AZ en Twente, en eerder vandaag leed ook Heerenveen een nederlaag. Vervolgens liet PSV weer wat van zijn oude glans zien, door Ajax met 6-2 te vernederen. 6-2.. waar kennen we die uitslag van? Nou, hiervan dus. Het voelde een beetje als kampioen worden vandaag, maar dat was natuurlijk niet zo.

PSV wint van Utrecht

PSV heeft zojuist met 2-0 gewonnen van FC Utrecht. De goals werden gemaakt door Carlos Salcido en Timmy Simons. PSV speelde niet geweldig, maar was wel veel te sterk voor de al wekenlang zwak opererende Domstedelingen. De goal van Salcido:

PSV wint bij Sparta

PSV heeft goede zaken gedaan in de strijd om plek vier. Waar concurrent Sc Heerenveen twee punten liet liggen bij Heracles Almelo (1-1), pakte PSV de volle winst in Rotterdam. Door treffers van Balázs Dzsudzsák en Ola Toivonen won PSV met 2-0 bij Sparta. De achterstand op de Friezen bedraagt nu nog drie punten. Dwight

PSV wint van Vitesse

PSV heeft met 2-0 gewonnen van Vitesse. Na het 1-1 gelijkspel in de Gelredome waren de Arnhemmers nu geen partij voor PSV. De doelpunten werden gemaakt door Ibrahim Afellay en Ola Toivonen. De achterstand op nummer vier SC Heerenveen werd gereduceerd tot vijf punten.

PSV leidt onnodige nederlaag

PSV was gisteren de bovenliggende partij in de wedstrijd tegen Feyenoord. Maar omdat de kansen niet benut werden kreeg PSV niet wat het verdiende.  Met name Danko Lazovic had het vizier niet op scherp staan. Leroy Fer had dat wel, zijn treffer leidde tot de 1-0 nederlaag van PSV. En nu rest voor PSV waarschijnlijk slechts

PSV verspeelt zege tegen valsspelende Tukkers

Wegens technische storing verlaat geplaatst, excuses daarvoor Door eigen schuld verspeelde PSV gisteren opnieuw punten in de slotseconden. Lankmoedig verdedigen leidde in de 94e minuut tot de niet meer verwachte 1-1 van Blaise N’Kufo. Balázs Dzsudzsák had de Eindhovenaren op een 0-1 voorsprong gezet.

Heerenveen steelt overwinning in Eindhoven

De ene week is de andere niet. Vorige week was het Danko Lazovic die PSV in blessuretijd drie punten bezorgde bij FC Groningen. Gisteren veroorzaakte Jason Culina in de slotminuten op een knullige manier een penalty, en bleef PSV alsnog met lege handen tegen SC Heerenveen.

PSV wint in Groningen

PSV heeft gisteravond in blessuretijd de zege behaald tegen FC Groningen. Invaller Stef Nijland gaf een panklare voorzet op een andere invaller, Danko Lazovic, die de 0-1 liet aantekenen. Door deze zege houdt PSV gelijke tred met SC Heerenveen, de tegenstander van volgende week.