Rubriek: PSV op trainingskamp

PSV in Spanje: tweede plek op Maspalomas

Met een zilveren plak reizen onze jongens vanochtend terug naar Nederland. Zaterdagavond werd in de finale van het vriendschappelijke Maspalomas-toernooi verloren van het Duitse FC Augsburg: 1-0. PSV had het initiatief, maakte het spel, maar scoorde niet. Een bal van Jürgen Locadia belandde op de paal. Augsburg wachtte af en loerde op dat éne kansje.

Lees verder...

PSV in Spanje: opstelling PSV – FC Augsburg

Zondagmorgen vliegt PSV terug naar Eindhoven, maar dat betekent niet dat er zaterdagavond gechilld kan worden. Het team van hoofdtrainer Philip Cocu speelt in het Estadio Municipal Maspalomas de finale van het XXIX Torneo internacional de Fútbol Maspalomas tegen FC Augsburg. PSV start met de vertrouwde vaste basiself. Afwezig zijn Zanka, Toivonen, Matavz, Wijnaldum en Van Ooijen.

Lees verder...

PSV in Spanje: Bulgaren krijgen klop: 3-0

Het eerste succesje op Gran Canaria is geboekt: PSV heeft de finale van het internationale toernooi van Maspalomas bereikt. De jongens van trainer Philip Cocu wonnen in het Estadio Municipal Maspalomas met 3-0 van het Bulgaarse PFC Lokomotiv Plovdiv. Drie aanvallers wisten het net te vinden: Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon en Memphis Depay. Zaterdag volgt om 20.00

Lees verder...

PSV in Spanje: opstelling tegen Lokomotiv Plovdiv

De Eindhovense toppers van PSV 1 bivakkeren alweer zo’n vier dagen op het Spaanse eiland Gran Canaria. Om 17.00 uur donderdagmiddag speelt de ploeg van hoofdtrainer Philip Cocu de eerste vriendschappelijke wedstrijd in Maspalomas. Tegenstander is het Bulgaarse PFC Lokomotiv Plovdiv.  Hoewel de wedstrijd een oefenpotje is, valt er toch iets te halen. PSV strijdt

Lees verder...

PSV in Spanje: eerste training achter de rug

Maandagavond zette de selectie van PSV de eerste stappen op het Spaanse eiland Gran Canaria. Ruim twaalf uur later betraden de Eindhovense broekies het trainingsveld in Maspalomas voor het eerst. Er werd anderhalf uur getraind in Estadio Municipal Maspalomas. De sympathieke Omroep Brabant-verslaggever Paul Postman is natuurlijk ook van de partij in een aangenaam Spanje.

Lees verder...