Energiedirect nieuwe hoofdsponsor PSV

Energieleverancier Energiedirect is de komende drie seizoen hoofd- en shirtsponsor van PSV. Dat maakte algemeen directeur Toon Gerbrands van de landskampioen vandaag bekend. Het bedrijf betaalt per seizoen 6 miljoen euro, een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen tot 7 miljoen.

Energiedirect vervangt Philips op de voorkant van het PSV-shirt. Dat Brabantse elektronicabedrijf was 34 jaar lang hoofdsponsor van de ‘Philips Sport Vereniging’, de voetbalclub die ruim honderd jaar geleden werd opgericht door het personeel. Philips kondigde in april vorig jaar aan dat het in de zomer van 2016 stopt als hoofdsponsor van PSV. Het bedrijf blijft wel naamsponsor van het stadion, maar bouwt de sponsorbijdrage langzaam af. Philips zal de komende vijf seizoenen nog jaarlijks 3 miljoen euro in de club steken. Energiedirect maakt onderdeel uit van het internationale energieconcern RWE.

Lees ook:PSV op talentenjacht
Lees ook:De druk ligt bij PSV juist!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>