PSV wint van Vitesse

PSV heeft met 2-0 gewonnen van Vitesse. Na het 1-1 gelijkspel in de Gelredome waren de Arnhemmers nu geen partij voor PSV. De doelpunten werden gemaakt door Ibrahim Afellay en Ola Toivonen. De achterstand op nummer vier SC Heerenveen werd gereduceerd tot vijf punten.

Dwight Lodeweges was tevreden. “Na een weifelend begin kwamen we beter in de wedstrijd. We wisten niet precies waar de ruimtes lagen, maar daarna kwamen we er wel door. We hebben gecontroleerd en zeven tot acht kansen gehad. Ook hebben we niks tot bijna niks weggegeven. Bij 1-0 sloop er iets in de ploeg van: ‘het zal toch niet weer’ zo gaan. Daarom haalden we het tempo een beetje eruit en gingen op zeker spelen. Het publiek vindt dat niet leuk en dat horen wij ook. Maar het resultaat was belangrijk. Ik vond ook dat de wedstrijd matiger leek dan het werkelijk was. Ik vond het eerlijk gezegd allemaal best redelijk. Ik ben heel blij met de overwinning, we hebben de negatieve spiraal doorbroken en zijn drie punten ingelopen op Heerenveen. Na afloop zei Phillip Cocu dat hij in zijn gloriejaren hier vaak genoeg heeft gewonnen met heel slecht voetbal en een kleine uitslag. Dan was het resultaat toch goed en zei niemand er wat over. Hier kunnen we iets mee.”

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV wint van Vitesse

 1. Tonie

  Vond wel handig om de tussenstand te zien op http://www.stand-eredivisie.nl
  Vitesse is sowieso nooit partij voor PSV, waar het op neerkomt is een terechte puntenpak wedstrijd voor PSV.
  Ingecalculeerd verlies voor Vitesse, thats it.

    /   Reply  / 
 2. gianny

  oke dat staat er ook weer wel een mooi doelpunt van toivonen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>