Rubriek: Danko Lazovic

Danko Lazovic

Lazovic beschikt over verrassend veel zelfkennis.

Van sommige spelers verwacht je niet dat ze een goede zelfkennis hebben, en ik durf rustig te zeggen dat Lazovic ook zo iemand is. Nu hij bij Zenit zit en vandaag in Enschede moet spelen wordt hij uiteraard geïnterviewd en dan blijk ik er toch naast te zitten.

Lees verder...

Dzsudzsák mist Lazovic.

“Ik mis Danko. Hij is de man die voor me zorgde toen ik net in Eindhoven kwam. Hij maakte me wegwijs, adviseerde en vertaalde voor me. Als ik zorgen aan mijn hoofd had, ging ik naar Danko. Er is iets veranderd sinds zijn vertrek. Zo close ben ik verder met niemand”, aldus Balazs Dzsudzsák.

Lees verder...

Het naderende vertrek van Lazovic…

Iedereen zal wel gelezen hebben dat Danko Lazovic per direct weg kan naar Zenit St. Petersburg. De club wil vijf miljoen euro betalen voor de spits die dit seizoen als buitenspeler is opgebloeid. Het bestuur is positief, Fred Rutten niet. Wat is nou verstandig?

Lees verder...

Spelersnieuws

Danko Lazovic scoorde gisteren in de oefenwedstrijd tegen Cyprus (2-0). De Serviër maakte voor het laatst een goal in de thuiswedstrijd van PSV tegen Liverpool op 9 december, het werd dus weer eens tijd. De andere Servische goal werd overigens gemaakt door Milan Jovanovic van Standard Luik, die afgelopen zomer bijna de overstap naar PSV maakte. Dan

Lees verder...

Servische spitsen lijken op elkaar

Mateja Kezman heeft het moeilijk bij Paris Saint-Germain. Gisteren werd de voormalige PSV-topscorer na ruim een uur gewisseld in de bekerwedstrijd tegen Girondins Bordeaux. Uit woede hierover smeet hij zijn shirt weg, en liep stampvoetend richting de kleedkamer. “Mijn gebaar zal vreemd hebben geleken, maar ik heb een opvliegend karakter. Dit gebaar is niet gericht tegen de club,

Lees verder...

Vitesse wilde Lazovic

Vitesse heeft gisteren Lasse Nilsson op huurbasis overgenomen van Saint-Etienne. De Arnhemmers hadden volgens trainer Theo Bos eerst Danko Lazovic op het oog. ”We hebben de situatie van Danko Lazovic bij PSV in de gaten gehouden. Ik had hem graag op huurbasis naar Arnhem gehaald, maar een vertrek van hem was niet bespreekbaar. Dus hield het

Lees verder...

PSV heeft een nieuwe spits: Schizofrenovic

Volgens Sportweek beschikt PSV-spits Danko Lazovic over twee persoonlijkheden. In een slap aftreksel van Voetbal Internationals tweegesprekken tussen Johan Derksen en Wilfred Genee praten twee quasi-deskundigen over actuele voetbalzaken. En deze keer kwam Lazovic ter sprake.

Lees verder...

Weg met Lazovic – deel 3

Lazovic staat in de belangstelling van diverse Engelse clubs. De kersverse vader (van harte gefeliciteerd!) wordt genoemd bij onder andere West Bromwich Albion en Blackburn Rovers, de club van voormalig PSV-er André Ooijer.

Lees verder...

Gomes terug naar PSV

Het Europese seizoen van PSV is afgelopen. Een helft lang was er hoop in de Eindhovense harten, maar uiteindelijk bleek Liverpool toch te sterk. En zo kwam er een roemloos einde aan de minst succesvolle Champions League campagne van de afgelopen 12 seizoenen. Omdat er geen toegangsbewijs tot de UEFA cup werd verkregen kan PSV

Lees verder...

Weg met Lazovic deel 2, en nu snel oprotten

Danko Lazovic blijft de gemoederen bezighouden. Een Servische tolk heeft ontcijferd wat de PSV-spits zondag riep naar Huub Stevens. En dat liegt er niet om. De meest opvallende tekst van de Serviër was: “Ik neuk je moeder”.  

Lees verder...

Weg met Lazovic!

  Zondag waren de camera’s weer gericht op Danko Lazovic. Na een knappe actie en een assist waaruit Ibrahim Afellay de 1-1 kon maken ging de Serviër helemaal los. Een tirade richting de bank van PSV en met name trainer Stevens kwam de Nederlandse huiskamers binnen.

Lees verder...