PSV op talentenjacht

PSV is druk bezig zaken af te ronden op de talentenmarkt. De club rekent inmiddels op de komst van een talent van FC Twente, Andrew Mendonca. Volgens de Eindhovense club heeft de jeugdinternational zijn jawoord inmiddels gegeven. Zaakwaarnemer Wessel Weezenberg houdt nog een slag om de arm. “Er is nog niets getekend. Maar als PSV aan ons verhaal wil voldoen, is de kans groot dat Andrew naar Eindhoven gaat.” Bij PSV ligt een driejarig contract voor de middenvelder klaar.

Mendonca geldt al jaren als een een toptalent. Zijn vertrek is dan ook een hard gelag voor de Enschedese club. FC Twente wilde de speler ook een contract aanbieden. “Maar door de huidige situatie bij de club is het heel lastig om knopen door te hakken. Dat nemen we verder niemand kwalijk, maar het is wel de realiteit”, aldus Weezenberg.
PSV hoopt ook bij Sparta Rotterdam een groot talent weg te kapen. De Eindhovenaren hebben zich officieel gemeld voor de 15-jarige jeugdinternational Nigel Thomas. De aanvaller, die woensdag nog een oproep kreeg voor Oranje Onder-15, zou in navolging van onder meer Memphis Depay, Jetro Willems en Laros Duarte de stap kunnen zetten van Het Kasteel naar het Philips Stadion.

Lees ook:Waar rook is, is vuur?
Lees ook:Stoer PSV ten onder in Vicente Calderón

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>