2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Heracles – PSV 0-2

 1. jaap

  issakson is de zwakste keeper uit de competitie bij hem ziet zelfs timmer er goed uit

    /   Reply  / 
  1. jantjejan

   nee, zijn keepen was wat minder tegen heracles, maar toch nog de nul gehouden. Hij heeft het prima gedaan dit seizoen. Bovendien is Timmer de slechtste keeper nog niet, ik denk dat het de schuld is van de rest van feyenoord dat hij het nu slecht doet.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>