PSV knokt zich naar punt tegen AZ

Voor de wedstrijd was AZ-trainer Louis van Gaal bevreesd voor Danny Koevermans. Zijn voorgevoel bedroog hem niet. Door twee treffers van de Koef werd de 0-2 voorsprong van AZ teniet gedaan, en eindigde de wedstrijd onbeslist. Een terechte uitslag.

Voor rust was AZ de bovenliggende partij en scoorde de Alkmaarse ploeg tweemaal. Na rust waren de rollen omgedraaid. Een strijdend PSV knokte voor elke meter. Koevermans deed het niet-meespelen van Ola Toivonen vergeten door tweemaal te scoren, de tweede op zeer fraaie wijze uit de draai. Omdat Andreas Isaksson in de laatste minuten twee geweldige reddingen verrichtte eindigde de wedstrijd in 2-2.

Dwight Lodeweges was tevreden met het punt. “Als je 0-2 achterstaat tegen AZ en je bent toch in staat om er een 2-2 uit te slepen, met het publiek op de banken, dan mogen wij niet mopperen.”

Omdat FC Twente gisteren (moeizaam) met 2-1 won van Volendam is de achterstand op plek twee opgelopen tot zes punten. SC Heerenveen en Ajax kunnen PSV vandaag voorbij gaan. Maar als beide ploegen verliezen schuift PSV op naar de derde plaats.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>