Rubriek: Stef Nijland

Nijland en Vukovic zijn belangrijk.

Dit seizoen zou wel als het seizoen van de waarheid gezien kunnen worden voor Stef Nijland en Jagos Vukovic. Beide spelers zijn als talenten binnengehaald bij PSV, maar hebben zich nog allesbehalve bewezen. Wat dat betreft is het leuk om te zien dat Nijland vandaag tegen Valenciennes de enige Nijmeegse goal maakte (mooie vrije trap,

Lees verder...

Lens en Nijland twijfelachtig voor morgen.

Dat is nou toch treurig voor Stef Nijland. Jeremain Lens heeft sinds vandaag griep en de kans is dus klein dat hij morgen in actie komt. Een uitgelezen kans om eens te kijken of Stef Nijland ook vanaf de rechterkant zou kunnen komen, ik denk het wel. Tenslotte hebben we geen echte rechtsbuiten meer achter

Lees verder...

Schitterende goal Nijland.

Stef Nijland wil PSV laten zien dat hij het niveau aankan. En dat doet hij tot nu toe goed. In twee wedstrijden scoorde hij al twee keer. Vrijdag maakte hij deze wondergoal. Hebben we hem toch te snel verhuurd?!

Lees verder...

Seizoen voorbij voor Nijland

Stef Nijland komt dit seizoen niet meer in actie. De jongeling ondergaat vrijdag een liesoperatie en zal daarmee vier tot zes weken uit de roulatie zijn. Nijland heeft last van een hardnekkige liesblessure en zal aan zijn rechterlies geholpen worden, aldus de medische staf van PSV.

Lees verder...

Nader onderzoek voor Nijland

PSV maakt zich zorgen over de buikblessure van Stef Nijland. De Brabantse club laat specialisten naar de kwetsuur van de jongeling kijken. Als de blessure van Nijland ernstig blijkt dan moet hij wellicht onder het mes. Diverse vervolgonderzoeken moeten daarover duidelijkheid scheppen.

Lees verder...