PSV leidt onnodige nederlaag

PSV was gisteren de bovenliggende partij in de wedstrijd tegen Feyenoord. Maar omdat de kansen niet benut werden kreeg PSV niet wat het verdiende.  Met name Danko Lazovic had het vizier niet op scherp staan. Leroy Fer had dat wel, zijn treffer leidde tot de 1-0 nederlaag van PSV.

En nu rest voor PSV waarschijnlijk slechts de vijfde plek in de competitie, want de achterstand op nummer vier Heerenveen is inmiddels al opgelopen tot acht punten. Normaal gesproken belandt PSV via deze klassering in de play-offs. Bij gunstige ontwikkelingen in het bekertoernooi (als Heerenveen en Twente de finale halen) is de vijfde plek echter wel voldoende voor het ontlopen van de playoffs.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV leidt onnodige nederlaag

  1. wortel

    feyenoord was 65 minuten beter psv de laatste 25 min. feyenoord hag alleen mazzel dat zij scoorde toen psv beter was

      /   Reply  / 
  2. willie

    spandoek bij twente klopte wel we doen nergens meer aan mee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>