Rubriek: Gomes

Gomes

Komt Gomes terug?

Even wat speculatie zondagmorgen: Heurelho Gomes is op weg naar Eindhoven. Gebeurt het dan toch? Komt de publiekslieveling van de PSV-gloriejaren terug op ‘t oude nest? Gomes liet rond 6.00 uur (Nederlandse tijd) zondagmorgen op Instagram weten naar Eindhoven te vliegen: Dan begint het toch weer te kriebelen als PSV’er. Gomes, die jaren deel uitmaakte

Lees verder...

Gomes wil graag terug naar PSV, andersom niet?

Zul je net zien: je bent 3 (bijna 4) jaar op rij geen kampioen geworden met de zwakste keeper aller tijden in je doel, en je hebt net een prima keeper in huis gehaald (Tyton). Daarnaast doet je talent het ook nog eens uitstekend bij RKC. Sterker nog: hij heeft minder tegendoelpunten bij een degradatiekandidaat

Lees verder...

Gomes: ‘PSV zit in mijn hart.’

Heurelho Gomes heeft vast in jaren niet meer zo’n klein stadion van dichtbij gezien. De mateloos populaire oudkeeper van PSV kwam zijn oude club aanmoedigen in Venlo en sprak in de rust van de wedstrijd nog even met B. Barend.

Lees verder...

Alex bloeit op onder Hiddink

Sinds Guus Hiddink aan de macht is bij Chelsea is voormalig PSV’er Alex opgebloeid. Hij speelt wekelijks, en scoorde gisteren in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Coventry City. Hiddink is erg tevreden over de Braziliaan. “Het mooie in zijn spel is toch dat hij altijd een marge houdt om uiteindelijk winnaar in het duel te

Lees verder...

Weg vrij voor Gomes

Tottenham Hotspur heeft een nieuwe doelman. De Londense club heeft Carlo Cudicini overgenomen van Chelsea. Als de eerdere berichten kloppen, is de weg nu vrij voor een overstap van Heurelho Gomes naar zijn oude club PSV. Als Huub Stevens het er ook mee eens is natuurlijk. De hoop in de Eindhovense harten groeit!

Lees verder...

Huub Stevens ziet niks in Gomes

Tottenham Hotspur wil Gomes naar PSV laten gaan. Voorwaarde is wel dat de Londense club tijdig een vervanger vindt. Volgens Engelse media zou PSV bereid zijn de verlangde € 6 miljoen te voldoen. Huub Stevens is vooralsnog niet enthousiast over een terugkeer van de Braziliaan.

Lees verder...

Harry Redknapp wil Gomes behouden

Bron: www.sportweek.nl Voor Tottenham Hotspur-trainer Harry Redknapp heeft het aantrekken van een nieuwe doelman tijdens de huidige transferperiode geen prioriteit. De manager heeft veel vertrouwen in Heurelho Gomes, en heeft zelfs een bod van PSV voor de sluitpost afgeslagen. ‘Ik weet dat er een buitenlandse club is die ons geld voor hem wil teruggeven,’ zegt

Lees verder...

Tweede huwelijk PSV en Gomes aanstaande?

Gaat het dan toch gebeuren? Engelse media melden dat PSV Heurelho Gomes wil terughalen naar Eindhoven. De landskampioen heeft reeds een bod gedaan bij Tottenham Hotspur. Volgens de Daily Mirror is er sprake van een ‘cut-price deal’.

Lees verder...

Gomes-week: Het vierde seizoen van Gomes

Het seizoen 2007-2008 was het laatste en meest rumoerige jaar van Gomes in Eindhoven. Voor de vierde keer op rij werd PSV kampioen, maar op de kampioensreceptie werd al duidelijk dat de Braziliaanse keeper Eindhoven zou verlaten.

Lees verder...

Gomes-week: Het derde seizoen van Gomes

Gomes keepte wederom een sterk seizoen in 2006-2007. Weer vertrokken er een aantal toppers uit Eindhoven, zoals André Ooijer en Jan Vennegoor of Hesselink. Maar ook onder de nieuwe trainer Ronald Koeman behaalde PSV de landstitel.

Lees verder...

Gomes-week: Het tweede seizoen van Gomes

Het seizoen 2005-2006 was het tweede jaar van Gomes in Eindhoven. Na het schitterende voorgaande seizoen waren de vaste waarden van Bommel, Vogel, Bouma, Lee en Park vertrokken. Maar met de betrouwbare Braziliaan in de goal kon er weer worden gebouwd aan een succesvolle jaargang.

Lees verder...