PSV wint in Groningen

PSV heeft gisteravond in blessuretijd de zege behaald tegen FC Groningen. Invaller Stef Nijland gaf een panklare voorzet op een andere invaller, Danko Lazovic, die de 0-1 liet aantekenen. Door deze zege houdt PSV gelijke tred met SC Heerenveen, de tegenstander van volgende week.

De wedstrijd begon een klein half uur te laat, omdat een losse speaker vervaarlijk bungelde boven één van de vakken. Na het oponthoud volgde een redelijk gelijk opgaande wedstrijd, die in blessuretijd in Eindhovens voordeel werd beslist. Dwight Lodeweges vond het echter geen gestolen overwinning. “Ik vind het absoluut niet gestolen. Zij hadden misschien na rust de betere kansen, maar wij hebben ze zelf ook gehad.”

Voor Lodeweges smaakte de overwinning tegen zijn oude club waarschijnlijk extra zoet. In 2002 werd hij als coach ontslagen in Groningen, en opgevolgd door de huidige trainer Ron Jans. Ook voor Stef Nijland was het een bijzondere avond. De ex-Groningenspeler en zoon van Groningen-directeur Hans Nijland werd met applaus verwelkomd, en had een belangrijke rol bij het doelpunt.

PSV heeft nu net als SC Heerenveen en Ajax 45 punten. De Amsterdammers komen echter vandaag nog in actie tegen Volendam.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV wint in Groningen

  1. gianny

    Ik heb zelf eredivisie live en ik heb de hele wedstrijd gekeken en het was wel niets maar het was knap om in die laatste minuten nog te scoren en het was een hele mooie goal van lazovic alleen niet zo arrogant doen met dat spierballen gedoe

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>