Colofon

PSV.blog.nl is een blog over de voetbalclub PSV Eindhoven, en bestaat sinds augustus 2006. Blogger Jeroen Baldwin brengt al het nieuws over PSV, maar vooral ook achtergronden en vanzelfsprekend opinie.

Nieuws

Heb je nieuws? Of wil je persberichten sturen voor wedstrijden of evenementen? Of wil je iets anders kwijt over PSV? Mail dan naar [email protected]

Over de redacteur

Jeroen Baldwin is een gelouterde journalist en publicist. Hij is reeds 30 jaar werkzaam in het voetbal en was/is actief voor landelijke en internationale media, alsmede voor clubs en bonden. Daarnaast begeleidde Baldwin veel buitenlandse spelers in Nederland, om ze wegwijs te maken in hun nieuwe land en ze thuis te doen voelen. Immers, alleen als je je lekker voelt, kun je goed presteren. Daarom, Baldwin is een liefhebber, Baldwin is voetbal.

Over Blog Online

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Eind 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren
Wilt u adverteren op PSV.blog.nl of één van de andere themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.