Rubriek: Oud-PSV

Oud-PSV

Salcido doet het zowaar nog goed ook!

Carlos Salcido verruilde deze zomer PSV voor Fulham. In ruil daarvoor kwam Wilfred Bouma terug, die meteen met sterk spel de regie in de verdediging overnam. Een goede deal dus, zo zullen alle fans bevestigen.

Lees verder...

Pech Bouma duurt voort

Wilfred Bouma moet zich toch richten op het nieuwe seizoen. Een kijkoperatie maakt een snelle rentree voor Aston Villa onwaarschijnlijk. Bouma staat al buitenspel sinds hij in juli in een Intertoto Cup-duel met Odense BK zijn rechterenkel brak. Bron: www.vi.nl

Lees verder...

Harry van Raaij naar DWDD

Oud-voorzitter Harry van Raaij is vanavond te gast bij De Wereld draait door.  Van Raaij gaat in de talkshow van Mathijs van Nieuwkerk praten over zijn biografie en DVD.

Lees verder...

VoH wel kampioen!

Terwijl ze in Eindhoven de wonden likken en zich alvast een beetje opmaken voor de playoffs vierde Jan Vennegoor of Hesselink dit jaar zijn eerste titel met Celtic. Lange Jan werd zelfs clubtopscorer met elf treffers in achttien wedstrijden.

Lees verder...

Doeluh in concert!

Bjorn van de Doelen stopte aan het eind van vorig seizoen met voetballen op het hoogste niveau om zich te kunnen richten op zijn band. De populaire middenvelder speelde in de jeugd van PSV en daarna zes seizoenen in de hoofdmacht.

Lees verder...

Lee moet onder het mes

Young-Pyo Lee moet deze week in Londen onder het mes. De Zuid-Koreaanse voormalige PSVer raakte begin deze maand tegen Sevilla geblesseerd aan zijn knie. UIt een scan bleek dat een operatie noodzakelijk was.  

Lees verder...

Romario scoort opnieuw niet

Zal hij de duizend treffers halen of zal hij blijven steken op 999 doelpunten? Romario de Souza Faria scoorde al 298 minuten niet meer en na de 4-4 tegen Botafogo is zijn club Vasco da Gama uitgeschakeld voor het staatskampioenschap.

Lees verder...