PSV countert naar winst

Zonder geweldig te spelen heeft PSV drie punten overgehouden aan het bezoek aan Almelo. PSV speelde zakelijk en gaf weinig weg tegen Heracles. Via twee snelle uitbraken wisten Balázs Dzsudzsák en Danny Koevermans te scoren, met de 0-2 eindstand tot gevolg. Omdat concurrenten FC Twente en Sc Heerenveen gelijkspeelden in Friesland (1-1) deed PSV goede zaken op de ranglijst,.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>