Ruud redt Oranje met 30ste doelpunt

Ruud van Nistelrooij heeft zijn faam als goaltjesdief weer meer dan waargemaakt. In een zeer matige wedstrijd tegen Albanië redde Van Gol Oranje van een blammage door in blessuretijd het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. Met deze treffer komt het totaal aantal doelpunten dat Van Nistelrooij scoorde voor het Nederlands elftal op 30.

Ik denk dat verder elk woord dat aan deze wedstrijd wordt besteed er een te veel is, dus van deze kant geen analyse. Wat ik nog wel kwijt wil is dat Van Basten z'n handjes dicht mag knijpen met een spits als RVN.

zie ook:
Van Nistelrooij nadert Cruijff en Lenstra
Ruud van Nistelrooij: 'Totaalvoetbal uit de tijd'
Afellay kan toch weer op komen draven

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>