PSV rouwt om sterfgevallen

Eén dag na de fraaie overwinning op Ajax is PSV in rouw gedompeld, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Afgelopen zondag werd bekend dat de oma van Luciano Narsingh was overleden en maandagmiddag maakte de Eindhovense club bekend dat ook de moeder van Maxime Lestienne zeer plotseling is gestorven. Maxime, zijn moeder en vader vormden een hecht gezin, zo valt te lezen op de website van PSV. Het overlijden van Irene Ursila Remak, de oma van Luciano Narsingh, kwam zondagochtend onverwacht snel. Zij overleed na een kort ziekbed.

Maxime Lestienne en Luciano Narsingh krijgen van PSV alle tijd om dit enorme verlies te verwerken. Ze worden bijgestaan door hun collega’s, de partners van de PSV-spelers, de staf en directie. “We zijn natuurlijk erg geschokt door deze treurige berichten”, zegt hoofdtrainer Phillip Cocu op de site van PSV. “We leven met Maxime en Luciano mee en proberen hen waar mogelijk te helpen en te steunen.”

Cinthia Lestienne stierf aan een aneurisma, een spontane scheuring van een slagader. Het is het tweede drama binnen korte tijd in de familie Lestienne. De vader van de PSV-speler, Fabian, strijdt sinds enige maanden tegen kanker.

PSV.blog.nl wenst Maxime, familie, vrienden, kennissen alsmede PSV veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>