Van Nistelrooij nadert Cruijff en Lenstra

Afgelopen zaterdag scoorde Ruud van Nistelrooij tegen Bulgarije de 2-0. Hiermee komt zijn totaal voor Oranje op 29 doelpunten, waarmee hij op de topscore lijst allertijden Johan Cruijff en Abe Lenstra tot op vier goals nadert. Met de wedstrijd van vanavond tegen Albanië op het programma zou Van Nistelgol wel eens aardig dicht in de buurt van de twee topschutters kunnen komen.

De topscore lijst wordt aangevoerd door Patrick Kluivert die er 40 op zijn conto heeft staan. Een eerste plek op de ranglijst zit er voorlopig dus nog niet in, maar Ruud is in de top van het klassement nog wel de enige speler die uitkomt voor Oranje (aannemende dat Kluivert niet meer wordt geselecteerd).

zie ook:
Ruud van Nistelrooij: 'Totaalvoetbal uit de tijd'
Alleen oud-PSV'ers in Oranje

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>