Willems nog veel langer uitgeschakeld

Jetro Willems heeft opnieuw een blessure opgelopen aan zijn linkerknie. Een vergelijkbare kwetsuur als afgelopen zomer. Dat meldt PSV. Daardoor staat hij opnieuw maanden buitenspel. Hij moet eerst zes weken rust houden.

PSV liet Willems vandaag opnieuw onderzoeken en tijdens het vervolgonderzoek kwam nieuwe schade aan de banden van zijn linkerknie aan het licht. Willems herstelde in de voorbije maanden van een soortgelijke blessure. Nu is hij nog langer uitgeschakeld, al helemaal omdat hij eerst zes weken rust moet houden.

Het voorspoedige herstel van Willems is dan ook niks meer waard, ook al hervatte de linksback afgelopen week de training. Bij één van de trainingen viel de back op zijn knie en ontstond er opnieuw schade. Na de rustperiode van zes weken volgt er een onderzoek, waarna wordt bepaald op welke termijn hij weer kan beginnen met trainen. Dan moet hij nog fit geraken. Waarschijnlijk duurt het dus zeker nog twee maanden voordat Willems weer kan spelen. In het slechtste geval staat Willems nog enkele maanden buitenspel.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>