Afellay kan toch weer op komen draven

Na een paar dagen weekendverlof is Ibrahim Afellay toch weer opgeroepen door bondscoach Marco van Basten. De middenvelder van PSV was vorige week wel bij de voorbereiding van Oranje op het duel tegen Bulgarije maar kon net voor het weekend zijn koffers pakken. Van Basten heeft hem dus nu weer opgeroepen voor het duel van aanstaande woensdag tegen Albanië.

Dit is weer echt zo'n Van Basten move … waarom stuurt ie Afellay eerst naar huis om hem vervolgens weer op te roepen, terwijl er geen middenvelders geblesseerd zijn geraakt of niet mee kunnen spelen tegen Albanië. Had hem er dan tegen Bulgarije ook gewoon bij gehouden. Ik vraag me af of Ibi nog wel zo blij is met zijn keuze voor het Nederlands elftal, ik denk dat hij van de Marokkaanse coach wat meer respect had gekregen.

zie ook: Alleen oud-PSV'ers in Oranje

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>