Jarige Huub Stevens wil UEFA-Cup cadeau

Vanavond speelt de Hamburger SV van Huub Stevens in het UEFA Cup toernooi thuis tegen de Franse club Stades Rennes. Bij winst zijn de Noord-Duitsers zo goed als zeker van plaatsing in de volgende knock-out fase. Voor de jarige Stevens zou dit het mooiste geschenk voor zijn 54e verjaardag zijn, zeker als je bedenkt dat HSV bij zijn aantreden tegen degradatie vocht. Huub Stevens kreeg begin dit jaar bij zijn aantreden de ploeg weer aan het voetballen wat uiteindlijk zelfs resulteerde in een plaats in het UEFA Cup toernooi

In theorie kan Huub Stevens dus in het nieuwe jaar tegen ons komen te spelen, wat natuurlijk bizar zou zijn. We hoeven dan trouwens niet te rekenen op een cadeautje van onze toekomstige trainer, want Huub zet zich 200% voor HSV in zolang hij daar trainer is.

In ieder geval Huub … GEFELICITEERD en succes vanavond !

meer: Huub Stevens | Trainers | UEFA Cup


zie ook:
Welkom thuis Huub!
Huub Stevens held in Hamburg

HOT november 2007
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>