Huub Stevens held in Hamburg

huub-stevens-psvAfgelopen weekend won HSV met 1-0 van Duisburg waardoor de ploeg uit Hamburg nu tweede staat in de Bundesliga, vier punten achter koploper Bayern München. Het succes van Hamburg komt voor een groot deel op het conto van trainer Huub Stevens. De voormalig PSV'er heeft de club van een degradatiekandidaat naar een titelkandidaat gepromoveerd en zou dit jaar zomaar eens kampioen kunnen worden.

Toen Huub Stevens begin dit jaar als trainer werd aangesteld in de Noord-Duitse stad was HSV op sterven na dood. Het voetbal was niet om aan te zien en degradatie werd gevreesd. Stevens kreeg het niet alleen voor elkaar om de Hamburgers uit de degradatiezone te loodsen, aan het eind van het seizoen dwong hij zelfs een UEFA-plaats af.

Dit seizoen zet de Limburger de opwaartse trend voort, waarmee hij over heel 2007 gezien de beste trainer in de Duitse Bundesliga is. In 28 wedstrijden haalde HSV 55 punten, dat is één punt meer dan Bayern München.

Ik denk dat Huub Stevens een zwaar onderschatte trainer is die het bij PSV goed zou doen. Hij staat bekend om zijn gedrevenheid waardoor hij af en toe zijn temperament niet helemaal in de hand heeft … so what … voetbal is emotie. Wat mij betreft komt ie nog een keer naar Eindhoven. Dat hangt ook af van de privé-situatie van Stevens. Zijn vrouw Toos is ziek en de Limburgse trainer neemt pas een besluit over zijn toekomst wanneer de zware operatie die zijn vrouw moet ondergaan achter de rug is.

meer: Huub Stevens | Trainers


zie ook: Huub Stevens: 'Waarschijnlijk mijn laatse seizoen'

HOT oktober 2007
Sjaak Swart: 'Ajax mist Perez'
Al Qaida dreigt met aanslagen in stadions
Hiddink kost Engelsen € 2 miljard

rss2.0 Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Add to Technorati Favorites

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>