Diverse bronnen: Amr Zaki voor drie jaar naar PSV!

EINDHOVEN – Nu de tijd begint te dringen, bevestigen diverse bronnen dat de 23-jarige Egyptische aanvaller Amr Zaki (Lokomotiv Moskou) vandaag of morgen een verbintenis voor drie seizoenen zal tekenen aan de Frederiklaan. Met de overgang van Zaki zou een bedrag van 3 miljoen Euro gemoeid zijn.


Heeft PSV de eerste versterking binnen?

De bronnen melden ook dat de spits een ontsnappingsclausule van 5 miljoen Euro in zijn verbintenis heeft staan mocht er een aansprekende club uit de Engelse Premier League aan de deur kloppen.

Risico?

Mocht de overgang van Zaki inderdaad op waarheid berusten, dan is het voor PSV wel te hopen dat de Afrikaan een aardig lederen vijfje kan trappen. Zo niet, dan prijkt de aanvaller stug drie jaar op de loonlijst en zal de miljoenenclausule nooit en te nimmer het daglicht zien.

Kleingeld

Aan de andere kant: 3 miljoen Euro is voor de Eindhovense penningmeester niet meer dan wat kleingeld na de recente verkopen van Andre Ooijer en Jan Vennegoor of Hesselink. Over de nodige aanstaande verhuren nog niet gesproken.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>