Guardado mogelijk toch tegen Ajax

PSV-middenvelder Andrés Guardado herstelt voorspoedig van een blessure aan de linkerenkel. De fysiotherapeut van het Mexicaanse voetbalelftal houdt er zelfs rekening mee dat Guardado komende zondag al terugkeert in de competitietopper tegen Ajax. PSV moet het vandaag in Rusland nog wel zonder hem doen.

De revalidatie van de Mexicaan verloopt volgens PSV inderdaad “voortvarend”, maar noemt de uitspraak “voorbarig”. De club bekijkt zijn situatie van dag tot dag. PSV reageert hiermee op de berichtgeving van Goal Mexico, dat bij fysiotherapeut Carlos Pecanha navraag deed over Guardado. Pecanha verblijft op verzoek van Guardado in Nederland om te helpen bij het herstel van diens kwetsuur. Dat verloopt volgens de fysio zeer goed. Ook Mexico heeft belang bij een snelle rentree van zijn aanvoerder. Het land speelt op 11 oktober een duel met de Verenigde Staten, waarin plaatsing voor de Confederations Cup op het spel staat.

De 29-jarige Guardado raakte twee weken geleden geblesseerd in de Champions League-wedstrijd tussen PSV en Manchester United (2-1). De verwachting was dat de revalidatie ongeveer vier tot zes weken zou duren.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>