Belagers Jan Kromkamp krijgen werkstraf

De twee 18-jarigen die op 26 mei j.l. Jan Kromkamp hebben afgetuigd komen eraf met een werkstraf van 200 uur. Jan hield aan de mishandeling een gebroken neus, jukbeen en oogkas over en liep bovendien een hersenschudding op.

Ik vind dat ze er nog héél genadig vanaf komen als je bedenkt dat het Het Openbaar Ministerie een celstraf van tien maanden, waarvan zes voorwaardelijk had geëist. Vier maanden onvoorwaardelijk had ze wel een toontje lager laten zingen. Welke werkstraf ze krijgen is nog niet duidelijk, maar laten we hopen dat het ze nog lang zal heugen.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>