Gomes wil graag terug naar PSV, andersom niet?

Zul je net zien: je bent 3 (bijna 4) jaar op rij geen kampioen geworden met de zwakste keeper aller tijden in je doel, en je hebt net een prima keeper in huis gehaald (Tyton). Daarnaast doet je talent het ook nog eens uitstekend bij RKC. Sterker nog: hij heeft minder tegendoelpunten bij een degradatiekandidaat dan Isaksson bij een topclub!

En dan biedt een fenomeen zich aan om volgend jaar je selectie te komen versterken: Gomes. Hij wil wel, het liefste morgen nog, alleen Tottenham zal nog wel een flink bedrag vragen. Maar dan vergeet hij dus dat we al twee prima keepers hebben voor volgend seizoen. Brands zal dan ook niet zomaar toehappen, al zou hij hem voor een schijntje kunnen krijgen.

Tóch vind ik dat je zo’n kans niet mag laten liggen; als je Zoet nog een jaartje verhuurt en je laat Tyton (die geen groot salaris heeft) en Gomes (die een miljoen zal verdienen, maar dat in de vier jaar dat hij bij ons speelde ook makkelijk opbracht) concurreren denk ik dat je op die positie mee kan met de wereldtop. Altijd doen dus! Was hij vier jaar geleden maar gewoon gebleven, dan hadden we nu ongetwijfeld een paar landstitels meer gehad..

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gomes wil graag terug naar PSV, andersom niet?

 1. Meersche Helden

  Gomes heeft de titels van 2007 en 2008 zo’n beetje in zijn eentje gewonnen voor PSV. Je ziet ook gelijk dat het zonder hem niet meer lukt, dus haalt PSV hem maar terug.
  Dan is het wel ironisch dat je de beste VOETballer (waar PSV al sinds 2006 afhankelijk van is) zijn HANDEN mag gebruiken! Illustreert weer wat voor matige veldspelers PSV heeft sinds 2006…

    /   Reply  / 
  1. noortuk

   wat een kansloze reactie is dit !!! zonder een goede sluitpost is het moeilijk om kampioen te worden maar om nou die andere 10 vanaf 2006 weg te cijferen…PSV was vanaf 2005 tot en met 2008 kampioen[iig iets wat ajaks nog niet is gelukt >>4 x achter elkaar kampioen, PSV voor de 2e x ] en ik denk niet dat PSV hem terug haalt, ze wachten wel tot z’n contract is afgelopen en halen hem dan als 2e keeper of helemaal niet

     /   Reply  / 
   1. Meersche Helden

    Het zijn slechts mijn conclusies. In 2007 voetbalden zowel AZ als Ajax veel beter dan PSV. Maar dankzij het goede spel van Gomes (vooruit dan, en Alex) en arbitrale fouten van Jan Wegereef werd PSV kampioen in 2007. De titel van 2008 was werkelijk een nederlaag voor het voetbal. Afbraakvoetbal waar Italianen zich voor zouden schamen en dan nog met laagterecord in punten halen. In 2006 was het ook armoedig, maar toen had PSV geen serieuze concurrentie. In 2005 daarentegen stond er wel een elftal dat zo verdient kampioen werd, dat ik al Nederlander er trots op kon zijn. Ik kom tot de logische conclusie dat PSV daarna afhankelijk was van de doelman. Mag ik dat vinden?
    De reactie die ik krijg is eerder kansloos. Er wordt zonder argumentatie geschreeuwd dat PSV 4 keer op rij kampioen werd en zelfs ajax wordt erbij gehaald, wat zeer irrelevant is. Erg laag…

      /   Reply  / 
 2. Hammer

  Tyton is goed en zoet zou verkocht kunnen worden (er is interesse ) Gomes is meer geliefd dan welke of speler van PSV van het moment . ik zou alleeën Gomes halen als Alex ook zou komen.
  maar je kan het ook met Tyton en de nieuwe verdediger Zanka volgend jaar wel af. Welke levert het meeste op zou ik zeggen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>