Huub Stevens ziet niks in Gomes

Tottenham Hotspur wil Gomes naar PSV laten gaan. Voorwaarde is wel dat de Londense club tijdig een vervanger vindt. Volgens Engelse media zou PSV bereid zijn de verlangde € 6 miljoen te voldoen. Huub Stevens is vooralsnog niet enthousiast over een terugkeer van de Braziliaan.

“We zijn niet in de problemen op het vlak van de doelmannen. Wij moeten in de toekomst op andere posities versterkt worden. Gomes heeft er vorig seizoen voor gekozen om PSV de rug toe te keren. Dan denk ik niet dat je bij wijze van spreken een keeper terug moet gaan halen. Ik word er nu mee geconfronteerd, want het is voor mij ook verrassend dat het zo geplaatst wordt.”

Het siert Stevens dat hij zijn eigen mening over Gomes ventileert, maar of het verstandig is om dit te zeggen over de publiekslieveling valt te bezien. Want Stevens verliest steeds meer draagkracht in Eindhoven, getuige ook de spreekkoren van gisteren. De trainer zelf daarover: “Je bent mens en dat doet pijn. Het is hun manier om hun onvrede te uiten. Zij willen ook een winnend PSV zien.”

Bij beide doelpunten gisteren zag Andreas Isaksson er niet goed uit. De Zweed lijkt gewoon niet goed genoeg. Misschien kan PSV hem aanbieden bij de Spurs, zodat de Londenaren alvast een nieuwe doelman hebben?

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Huub Stevens ziet niks in Gomes

 1. jeroen

  huub stevens denk is na man wij hebben hem niet nodig
  krab eens achter je oren de beste doelman die psv ooit heeft gehad heel vlug terug halen,want wat er nou staat is ook niet veel
  gr kevin

    /   Reply  / 
  1. JerOeen

   Dat klopt, ver uit de beste. Maar vergeet niet wat hij afgelopen seizoen gedaan heeft! Verder schijnt hij ook niet populair te zijn onder de spelers.

     /   Reply  / 
 2. B Wever

  Gomez kan geen wonderen verrichten maar een solide sluitpost geeft rust in de verdediging. Gomez pakt punten voor iedere club.
  Izaakson is alles behalve een goede sluitpost en de vier man op de lijn zegt genoeg over het vertrouwen van de verdediging als hij voor de bal gaat.

    /   Reply  / 
 3. psver

  snap het wel hij kan issakson nog niet afvallen als het allemaal nog niet zeker is als hij komt is stevens daar echt wel blij mee

    /   Reply  / 
 4. jaap

  toen die zweedse puber (ik kon toen ik in de pubertijd ook niet goed omgaan met me lange ledenmaten) gister die bal weg probeerde te stompen had ie op het moment dat ie probeerde te stompen ze zijn rug naar de bal en de speler waar ie vandaan komt ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hij maakt wekelijks fouten die ik bij de E tjes van PSV niet meer maken hij maakt altijd een sprongetje waardoor hij altijd te laat is gaat met zijn verkeerde hand naar de bal en moet je maar eens goed opletten als ie stopt het moment dat ie denkt (want zit vaker ernaast als ie raakt) heeft ie zijn ogen dicht. Maar ja wel ervaring word er dan gezegd. In mijn ogen is issakson een onder gemiddelde keeper en ik zou nog liever de keeper van nac in het doel hebben !!!!!!!!!!!

  Gomes kan idd geen wonderen verrrichten maar het zou wel een hele verbetering zijn en de verdediging word er wel rustiger van. Issakson zorgt voor onrust de verdedigers zijn hem het hele 5 meter gebied door rennen om vervolgens weer hard naar zijn lijn te sprinten en dan vervolgens weer te blijven staan.

  We moeten gewwwon een andere Keeper of dat nou gomes is of niet stevens mag in de media Issakson wel eens aanpakken vond ie bij ramos wel nodig naar 1 wedstrijd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Reply  / 
 5. Monique

  Onze club is ziek. En kan alleen genezen door het gezwel (lees Reker) te verwijderen. En alle uitzaaiingen te verwijderen (lees bestuur en technische staf)

    /   Reply  / 
 6. Tim

  Ik vind het echt jammer.. Als alle supporters zich tegen de directeur en de coach verzetten dan helpt dat niemand. Het zal het probleem alleen moeilijker maken. Als supporter vind ik dat je je club moet steunen, ook in moeilijke tijden. Stevens en Reker willen ook alleen maar eerste worden. Misschien hebben Reker/Stevens fouten gemaakt, maar ik zie alleen maar dat het volgend seizoen nog veel beter kan! Daar moeten we in geloven.

    /   Reply  / 
 7. rick van ham

  wat een maf huub stevens
  wat heeft psv al een goede keeper kijk uit je doppen

    /   Reply  / 
 8. psvboerke

  voorafgaand het seizoen had ik veel vertrouwen in stevens voor deze berichten dacht ik dat reker de enige was met weinig verstand en dat deze stand aan reker lag…. maar dit bevestigd dat stevens OOK geen verstand van voetbal heeft!!! waar zitten je hersens jonge haal gomes terug en geef 10 mil met de vraag of ze die frotkeeper uit zweden heel misschien willen hebben..

    /   Reply  / 
 9. Kees

  Stevens ruilen tegen Gomes! Neem die Brechet en die 2 zweden maar mee. Vergeet ook Reker niet.

    /   Reply  / 
 10. ron

  gomes hoort bij de beste keepers van de wereld bij psv was hij op zijn best hier voelt hij zich thuis hopen dat we binnenkort kunnen zeggen Gomes welkom thuis

    /   Reply  / 
 11. Cootje

  geef issakson gewoon aan fc eindhoven,
  of gaat het dan nog slechter met hun…
  Gomes snel terug halen en vastleggen voor 5 jaar.
  liever gomes dan van bommel in de zomer!!!

    /   Reply  / 
 12. PsvArvuk

  Ja leukk wij zien niks in hem

    /   Reply  / 
 13. Blixembosch

  Jan Reker is net zo’n praatjesmaker als Rudy Reker (zijn broer zit in de gemeenteraad van Eindhoven). Veel woorden, weinig daden. Jan Reker zou eens wat minder de rust moeten bewaren, en meer naar de supporters moeten luisteren. Isaksson eruit Gomez terug.
  Al Reker’s aankopen zijn geflopT: Nyland, Rodriquez, Isaksson en Brechet. Het perfecte scoutingaparaat ligt aan diggelen. Piet de Visser wil niets met Reker te maken hebben. Dus zijn de banden met Abramovitsj (Chelsea) weg.
  Verder nog dit Adrie van Kraay doe eens iets, i.p.v. alleen zeggen: we kopen niets

    /   Reply  / 
 14. dek

  het is een feit dat het boerse eindhovense publiek volstrekt niet met vedettes om kan gaan!!!!reker mijn steun heb je trek je niets aan van die paar praatjesmakers weetje de bekende stuurlui die aan de wal staan!!!huub for president!!!!

    /   Reply  / 
 15. Chris

  Huub weg=Reker weg=misschien ook wel Timmer weg..= de oplossing.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>