Gomes: ‘PSV zit in mijn hart.’

Heurelho Gomes heeft vast in jaren niet meer zo’n klein stadion van dichtbij gezien. De mateloos populaire oudkeeper van PSV kwam zijn oude club aanmoedigen in Venlo en sprak in de rust van de wedstrijd nog even met B. Barend.

Belangrijkste citaten: de Braziliaan vindt zichzelf nu beter dan ook en is erg gelukkig in Londen, maar mist PSV wel (‘PSV zit in mijn hart’). Ook geeft hij continue aan te verwachten nog terug te keren in Eindhoven. En hoewel Isaksson het inmiddels niet slecht doet zullen de PSV-supporters hem daar vast bij steunen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gomes: ‘PSV zit in mijn hart.’

 1. Ron

  Dat bleek wel op de manier hoe hij op een vertrek aanstuurde toentertijd.

    /   Reply  / 
 2. Theo

  Ron, daar ga je weer.. Hij ging weg omdat er toen een zekere Reker aan de macht was. Deze gaat zoals iedereen weet weg …
  dus de weg is vrij voor een eventuele terugkeer.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>