Danny Koevermans scoort 6 op 6

Danny Koevermans bewees gisteren tegen VVV-Venlo maar eens weer waarom Ronald Koeman hem zo graag naar Eindhoven wilde halen. Met twee van de drie doelpunten was de voormalig spits van AZ weer beslissend. Koevermans kwam dit seizoen in de Eredivisie zes keer in actie en scoorde daarin zes keer. Mocht hij dat het hele seizoen volhouden, dan zou ie zich zomaar eens tussen voormalig PSV-topspitsen als Ronaldo, Van Nistelrooy en Kezman kunnen nestelen. Al deze aanvallers kregen het voor mekaar om in één seizoen 30 doelpunten of meer te scoren.

zie ook:
Koevermans topscorer PSV
Koevermans de nieuwe Vennegoor?


HOT oktober 2007
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate
Hoertjes voor Italiaanse voetbalclub
Hugo Borst: 'Alleen PSV heeft Champions League klasse'

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>