Koevermans de nieuwe Vennegoor ?

Een dag voor het sluiten van de transfermarkt heeft PSV de gewenste opvolger voor Arouna Koné gevonden. Donderdagavond 30 augustus trok Danny Koevermans voor het eerst het PSV-shirt met rugnummer 10 aan. In een interview met PSV Media werd hem gevraagd of hij de nieuwe Vennegoor of Hesselink is.'Ik hoop dat ik net zoveel doelpunten voor PSV ga scoren als hij heeft gedaan', was de reactie van Koevermans. Qua voetbalcapaciteiten geloof ik best wel dat hij niet onderdoet voor Lange Jan en hij zal er ook wel een paar inleggen, maar Vennegoor was veel meer dan een scorende spits: altijd aanspeelbaar met de rug naar de goal om anderen zoals bijvoorbeeld Mateja Kezman de gelegenheid te bieden te scoren. Daarnaast ging Jan ook zonder mokken op de bank zitten en gaf de volle 100% als ie de laatste 10 minuten nog mocht invallen. Ik ben benieuwd of Koevermans zich ook in dienst van het elftal kan opstellen, misschien wel als pinchhitter … de belangrijkste reden om bij AZ te vertrekken was toch omdat ie niet op de bank wilde zitten?

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Koevermans de nieuwe Vennegoor ?

 1. J

  Als je gisteren Studio Voetbal hebt gekeken (Koevermans was gast) dan weet je dat Koevermans geen zeurpiet is, er altijd voor gaat. Het is iemand die gevoelig is en prima past in de PSV-familie. Ook hij is iemand die vertrouwen moet voelen.
  Vergeet niet dat Koevermans er 22 heeft ingeschoten en topscorer was bij AZ. Het seizoen daarna krijg je te horen dat je niet meer in het plaatje van Van Gaal past.

    /   Reply  / 
 2. Luka

  Hij wilde naar feyenoord, en dat blijft zijn club maarja ik heb nog liever Lee koevermans krijgt een slecht seizoen hij past niet bij Lazovic

    /   Reply  / 
 3. Luka

  Hij wilde naar feyenoord, en dat blijft zijn club maarja ik heb nog liever Lee koevermans krijgt een slecht seizoen hij past niet bij Lazovic

    /   Reply  / 
 4. eric

  ja, dat blijkt…;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>