Stevens zorgt voor onrust

Bij de PSV-supporters gloorde de hoop dat het na de winterstop allemaal beter zou gaan. Maar het optreden in Kerkrade gisteren zette iedereen weer met beide benen op de grond. Alhoewel het spel met name voor rust behoorlijk was, wist PSV toch niet te winnen. Als de overige 16 finales net zo eindigen als die van gisteren, gaat het seizoen 2008-2009 als een nachtkaars uit voor PSV.

En ondertussen zorgt Huub Stevens alweer voor de nodige onrust. Dat hij gisteren teleurgesteld was, is natuurlijk logisch. Maar waarom moet hij nou zo nodig Nordin Amrabat op scherp zetten? De kritiek op de jonge aanvaller doet nogal geforceerd aan, en laat Amrabat de komende weken echt niet beter spelen.

Stevens heeft zijn werkwijze aangepast, en treedt nu meer op de voorgrond. Maar vooralsnog heeft dit dus nog weinig succes. Dirk Marcellis houdt in ieder geval hoop. “Dit gelijkspel verandert niets aan het goede gevoel van de winterstop. Ik heb genoeg aanknopingspunten gezien. Al weten wij ook dat we niet nóg meer punten mogen verliezen.”

Laten we ons hier dan maar aan vast houden. Zaterdag wacht NAC. Wat moet Stevens doen als PSV dan weer niet slaagt te winnen? Suggesties zijn welkom.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Stevens zorgt voor onrust

 1. v kempen

  oprotten

    /   Reply  / 
 2. Theo

  gewoon gaan. Hij mag ook bij winst al gaan hoor.
  geen enkel probleem mee.
  Als je na ca. 7 maanden een team nog steeds NIET aan het voetballen krijgt, dan doe je toch iets fout.

    /   Reply  / 
 3. willem

  geef die verwende spelers is meer op zijn donder.
  laat ze maar eens voetballen voor dat dik salaris wat ze krijgen.
  als ik niet goed mijn best doe vlieg ik er ook uit.

    /   Reply  / 
 4. toine

  Ik vindt dat het niet aan de Huub ligt maar aan de spelers ze krijgen veel teveel geld.
  Ze denken dat ze er zijn .
  Laat ze maar eens werken voor hun geld

    /   Reply  / 
  1. Joost

   Wat is dit nu voor domme reaktie?????
   Laat ze maar eens werken voor hun geld. Het zijn mannekes van 18-28 jaar… en het zijn voetballers, TEAMspelers die je moet vertellen wat ze moeten doen (voor elkaar). Nee het zit fout in de algemene en technische leiding. Als je ze twee keer zoveel o weinig geld geeft, daar worden de prestaties op het veld niet beter van. Het ontbreekt aan VISIE op strategisch en tactisch niveau. Helaas maar waar. Door Jan Reker zijn we weer het provincieclubje wat we vroeger waren en wat we niet meer wilden zijn. Voetbalhoofdstad van Nederland…. historie is dat.

     /   Reply  / 
 5. hempstar

  Stevens zou Lazovic op scherp moeten zetten,
  dat slapende mietje.
  Zo een kansen misser haal je toch meteen
  van het veld. En niet na 65 minuten.
  En dan de schuld geven aan Amrabat, ja doei!

    /   Reply  / 
 6. marcv

  Wat stevens moet doen. Reker en hij moeten opstappen en neem die immer naar de grond kijkende zachte aardappels van een assisten ook maar meteen mee. Reker heeft er een fijne club van gemaakt, waardeloze aankopen :issakson, brechet, mazza een puberale schreeuwtrainer en een handvol vriendjes

    /   Reply  / 
 7. B.

  Stevens Zorgt voor onrust?

  Dit soort stukjes van zelfverklaard voetbalintellectuelen zorgen voor onrust…

    /   Reply  / 
  1. Ralf

   Juist! Prima reactie. En een waardeloos stukje tekst.
   PSV heeft een prima, maar jeugdige en nieuwe grotendeels nieuwe selectie. Daar in het eerste seizoen direct mee presteren zou een wonder zijn.
   Volgend seizoen kan PSV écht vruchten plukken van jongens als Amrabat, Manco, Marcellis, Dzudszak, Toivonen en Pieters. Neem daarbij dat Brechet dan ook geacclimatiseerd zal zijn en doe nog 2 gerichte aankopen en er is geen enkele reden voor paniek.

     /   Reply  / 
   1. Joost

    Ik weet niet of je ooit gaat kijken, maar ik zie een onherkenbaar PSV in vergelijking met de afgelopen jaren. De aankopen zijn allemaal van geen toegevoegde waarde. Talentvolle jongens prima maar dan moeten ze wel begeleid worden door een goede en ervaren leider. Jan Reker heeft onze club al kapot gemaakt, alleen heeft nog bijna niemand dat in de gaten. Champions League voetbal dat halen we nooit meer, laat staan dat we de poulefase nog een keer overleven…

    Ronald Waterreus als nieuwe algemeen directeur en Philip Cocu als nieuwe trainer, dan gaan we weer de weg omhoog terug bewandelen. Voorlopig moeten we blij zijn als we mee doen om de 4e of 5e plaats, triest maar waar. PSV onwaardig.

      /   Reply  / 
 8. Hans Vroomen

  Stevens is een ouderwetse verdediger,en als trainer doet hij hetzelfde.
  Hij is bang,en zeker geen trainer die durft te voetballen. Anders had die ola toivonen in de basis gezet en voortijdig naar de bank gehaald, en dat is lef.

    /   Reply  / 
 9. X X X

  Stevens is een te emotioneel mens om rust te brengen in een ploeg. Net een kind van 2 die zijn lolly wil hebben.
  En hij is net zo tactisch aangelegd als een houtworm.

    /   Reply  / 
 10. soulman

  stevens moet samen met zijn vriendje reker oprotten dan zal psv beter gaan voetballen

    /   Reply  / 
 11. R

  Als je 17 finales moet spelen, speel dan ook met een finale opstelling en durf eens vooruit te voetballen. Niet als een angsthaas naar limburg vertrekken en bang zijn om punten te verspelen.
  Toon eens dat je lef hebt en probeer eens fel te voetballen. Dit valt me tegen van Stevens en van de spelers, ik had daar meer van verwacht.

    /   Reply  / 
 12. echt psv

  Stevens moet OPROTTEN achterlijke gek hij kan nog steeds na 9 maanden nogsteeds niet zijn stempel zetten op zijn elftal, dit is het sclechtste trainer ooit die psv heeft gehad zijn enige red middel is dat psv de afgelopen 4 jaar kampioen is geweest en dat men zeg dat hij moet bouwen aan een nieuw elftal, bullshit hij heeft nagenoeg het zelfde elftal als vorig seizoen alleen farfan en gomez zijn weg, die mislukkeling van een trainer moet maar in duitslad gaan bouwen weg ermeev !!!.
  en zeggen ja toivonnen is maar op 80 procent nou dan speelt hij maar 1 helf achterlijke maloot wegwezen je maak heel mijn club kapot zak.

    /   Reply  / 
 13. peter

  En wie is er verantwoordelijk dat psv niet via de play-0ffs Champions L. meer kan halen……….?

  JAN REKER, die zo nodig moest gaan lobbyen om de play-offs te veranderen.

    /   Reply  / 
 14. PewTreaws

  We are at present officially again in school because of Obama’s stress on new scholarships and grants.
  scholarships by obama

    /   Reply  / 
 15. CHirqui

  I am new here and I was wondering if you could tell me why my account keeps logging out? Is this normal?

    /   Reply  / 
  1. hallo

   no i think you have a virus

     /   Reply  / 
 16. Randka-pl

  Witam wszystkich miło :) Mam na imie Ania. Mam naadziej że fajnie będzie sie z wami klikało :) . Zapraszam na bloga http://randka-romans.pl Pozdrawiam

    /   Reply  / 
 17. Icoreoddedymn

  http://www.seolaws.com/search-engine-marketing.png

  Hey, My name is Scott

  SEOLAWS.COM can create, publish plus endorse your actual enterprise to thousands and thousands of information sites, discussion boards (related to this website!) to help you increase and position your personal regional business on the very top of search engines and video channels.

  Attain a CT Web Designer set up an appointment in order to execute a 100 % FREE LIVE! 45 min. Demonstration of Our Web Design Software.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>