Huub Stevens teleurgesteld

Huub Stevens toonde zich vandaag teleurgesteld na afloop van Roda JC – PSV. “Voor mij is het teleurstellend dat je hier weer punten laat liggen. Zeker de manier waarop wij in de eerste helft speelden. Dominant, met ontzettend veel kansen. Dan moet je het eigenlijk al beslissen. Maar dat tekent de wisselvalligheid van dit team. Het ene moment is subliem, het andere moment is onder de maat.”

Klik hier voor de volledige nabeschouwing.

En zo werd de eerste van zeventien finales niet gewonnen. Dit keer was het spel, met name voor rust, behoorlijk goed. Maar de (doel)punten komen dit seizoen niet gemakkelijk. Over kampioenschappen en Champions League moeten we het maar even niet hebben in Eindhoven. Elke week een potje proberen te winnen is nu het devies.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Huub Stevens teleurgesteld

 1. peter

  En wie is er verantwoordelijk dat psv niet via de play-0ffs Champions L. meer kan halen……….?

  JAN REKER, die zo nodig moest gaan lobbyen om de play-offs te veranderen.

    /   Reply  / 
 2. soulman

  het wordt tijd dat de psv supporters weer gaan juichen en dat kan alleen wanneer reker en stevens onslagen worden want vandaag tegen roda hebben officieel de titel verspeeld en ook ajax laat ons de tweede plaats verliezen dus reker en stevens doe ons een genoegen en stap op want alles is al verloren we zakken steeds verder op de ranglijst weg straks moeten we met feyennoord nog strijden om de 10 plaats.

    /   Reply  / 
 3. j.v.d.ven

  Huub stevens heeft geen overwicht op het elftal, moet je zien hoe ze de tweede helft op het veld komen.Huub gaat dan nog eens wisselen als een kip zonder kop, wat een amateur,bakkal en ambrabat weten niet waar ze aan toe zijn. HUUB EN JAN SNEL VERTREKKEWN

    /   Reply  / 
 4. raymond

  stevens rot aub op.
  we hebben jaren mooi voetbal gezien ma nu kijk ik na en laf psv.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>