Schaars zet de boel op scherp

PSV speelt woensdag een cruciaal duel tegen Manchester United. Een goed resultaat is noodzakelijk om overwintering in de Champions League in eigen hand te houden. Het is nog wel even de vraag met welke selectie de Eindhovenaren naar Engeland gaan.
Verdediger Hector Moreno stond vanochtend in elk geval gewoon op het trainingsveld, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Hij lijkt het treffen met de Engelse grootmacht dan ook gewoon te halen. In het thuisduel in september eiste Moreno nog de hoofdrol op door met een woeste tackle, maar natuurlijk ongewild, het been van Luke Shaw te breken. Niet veel later was het uitgerekend de Mexicaan die de 1-1 binnenkopte uit een corner.
Andrés Guardado deed vandaag een deel van de training mee, hij lijkt nog met lichte fysieke klachten te kampen. Slechts twee spelers ontbraken op de training van vanochtend. Jetro Willems kampt nog altijd met een blessure, terwijl linksbuiten Maxime Lestienne nog altijd niet op het trainingsveld is verschenen vanwege privé-omstandigheden. Nadat een maand geleden zijn moeder om het leven kwam, verloor hij vorige week ook zijn vader.

Stijn Schaars ergerde zich wild op de training vanochtend. Luciano Narsingh was het onderwerp van zijn uitbarsting. “Allemaal eigen BV’tjes hier”, riep hij. Schaars ergert zich aan de instelling van veel (jonge) ploeggenoten, mede waardoor de ploeg in de ‘kleinere’ wedstrijden steeds punten verspeelt, zoals zaterdag bij Willem II (2-2). Schaars was het vanochtend zat en gaf hardop uiting aan zijn ongenoegen. De technische staf liet het wijselijk gebeuren. Een groep die zichzelf op scherp zet, dat is als staf het beste dat je kan gebeuren.

Lees ook:Zware kritiek op fluitende ‘fans’
Lees ook:Trainer Wolfsburg onder de indruk van PSV-publiek
Lees ook:Nieuwe rampspoed voor linksbuiten
Lees ook:PSV rekent nog even niet op Lestienne
Lees ook:Scamacca langer bij PSV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>