Scamacca langer bij PSV

PSV heeft het contract van jeugdspeler Gianluca Scamacca met één jaar verlengd. De 16-jarige spits uit Italië is nu tot de zomer van 2018 verbonden aan de landskampioen. De oude overeenkomst tussen PSV en Scamacca liep medio 2017 af.

Scamacca is blij met zijn nieuwe contract bij PSV. “Het lijkt me prachtig om in de toekomst in het Philips Stadion in de Champions League te spelen. Naar dat doel werk ik toe. Het afgelopen jaar was heel leerzaam”, reageert hij op de officiële website van de Eindhovense club.

PSV plukte Scamacca in januari 2015 weg uit de jeugdopleiding van AS Roma en legde hem voor 2,5 jaar vast. “De reden dat PSV het contract met één seizoen heeft verlengd, vindt zijn oorsprong in de leeftijd van de Italiaan. Spelers onder de achttien jaar mogen een contract met een maximale looptijd van drie jaar hebben”, aldus PSV in een toelichting.

Lees ook:Nieuwe rampspoed voor linksbuiten
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Zware kritiek op fluitende ‘fans’
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rekent nog even niet op Lestienne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>