Nieuwe rampspoed voor linksbuiten

Maxime Lestienne is vanwege trieste familie-omstandigheden opnieuw voorlopig afwezig bij PSV.
De vader van de buitenspeler is ernstig ziek en zijn gezondheidssituatie verslechtert. Lestienne krijgt daarom van PSV alle ruimte om zich in België bij zijn familie te voegen.

De 23-jarige Lestienne had deze week juist zijn rentree gemaakt op het trainingsveld in Eindhoven nadat begin deze maand onverwachts zijn moeder overleed. “Het is een vreselijk zware periode voor de familie Lestienne”, reageert trainer Phillip Cocu op de website van PSV. “Wij hebben er alle begrip voor dat Maxime nu in de nabijheid van zijn vader wil verblijven.”

De laatste keer dat Lestienne in actie kwam voor PSV was op 30 september 2015 in de met 3-2 verloren Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou. De Belg maakte in dat duel beide Eindhovense doelpunten. PSV speelt zaterdag uit bij De Graafschap voor de competitie. Na de ruime overwinning op amateurclub sc Genemuiden heeft PSV voor de achtste finale een uitwedstrijd geloot tegen Deracles. De ontmoeting is vastgesteld voor 16 december. Het duel begint om 20.45 uur.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV rekent nog even niet op Lestienne
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>