Trainer Wolfsburg onder de indruk van PSV-publiek

Trainer Dieter Hecking van VfL Wolfsburg houdt rekening met een luidruchtig Philips Stadion als zijn ploeg vanavond in de Champions League tegen PSV speelt. “Ik was enorm onder de indruk van de steun van de PSV-supporters tijdens de wedstrijd tegen Manchester United. Ik verwacht dat dinsdag weer en daar zullen we rekening mee moeten houden en mee om moeten gaan”, zei Hecking maandag tijdens een persconferentie over het komende duel. PSV zorgde in september met steun van het thuispubliek voor een enorme stunt door Manchester United met 2-1 te verslaan.

VfL is door twee zeges in eigen huis tegen CSKA Moskou en PSV koploper in groep B van de Champions League en kan met een overwinning in Eindhoven een grote stap zetten naar de knock-outfase van het Europese miljoenenbal.

Hecking wil ook geen genoegen nemen met een gelijkspel. “Wij spelen altijd voor de winst. Morgen ook.” De trainer verwacht dat details dinsdagavond het verschil zullen maken. “PSV heeft minder sterke punten, maar vooral veel sterke momenten. Het vorige duel tussen beide ploegen ging behoorlijk gelijk op. Wij waren net wat beslissender en dat maakte het verschil. We moeten minder fouten maken dan PSV.”

Het bizarre duel van PSV zaterdagavond op De Vijverberg tegen De Graafschap (3-6) ging aan Hecking voorbij. “Ik heb die wedstrijd niet gezien omdat ik niet denk dat die veel op de wedstrijd van morgen zal lijken. Dat PSV drie goals tegen kreeg zegt mij ook niets. Ze scoren ook gewoon zes keer.”

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Nieuwe rampspoed voor linksbuiten
Lees ook:PSV rekent nog even niet op Lestienne
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>