Salcido in de verkoop.

Ik zit, net als veel van jullie ongetwijfeld, te kijken naar Frankrijk – Mexico en ik kan er maar niet bij hoe goed Carlos Salcido speelt. De schlemiel van de laatste wedstrijd (tegen AZ) valt aan alsof hij dat al jaren doet, terwijl hij bij PSV de middellijn nog nooit van dichtbij heeft gezien. De ene na de andere passeerbeweging lukt hem en hij houdt zich ook nog eens achterin staande.

Blijkbaar kan Salcido zich prima opladen voor een WK, maar bij PSV heeft hij het duidelijk gezien. En dat is ingelijks, want PSV is bereid hem te verkopen voor zo’n 2 miljoen euro. Dat is overigens ook het bedrag wat hij per jaar opstrijkt, dus het lijkt me een heel aardig plan. Overigens moeten er dan wel vervangers gehaald gaan worden, want volgens geruchten komt Marcelo in ieder geval niet.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Salcido in de verkoop.

 1. Marco

  Hij moet ook gewoon linksback staan. Daar zetten ze heb ook niet voor niets. Vooral aanvallend is hij best goed. Gewoon wisselen met Pieters, die helemaal nooit over de middellijn komt.

    /   Reply  / 
  1. PSV

   Ben het helemaal met je eens, behalve met dat laatste. Hij komt genoeg, maar het lijkt gewoon weinig door Manolev :P

     /   Reply  / 
 2. ikke

  Snap dat hij weg mag hij was de laatste tijd niet echt goed maar vind 2 miljoen wel erg weinig. Ok hij zal geen 8 of 10 miljoen opleveren maar vind dit een beetje weinig. Wie weet gaat de prijs nog wat omhoog als hij een degelijk wk speelt…

    /   Reply  / 
 3. mickpsvfan

  ik vind het nog vrij veel salcido heeft trouwens niet alle seizoenen goed gespeeld al blinkt hij nu wel uit bij mexico.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>