Voorbeschouwing RKC-PSV

De jongens van Philip Cocu hoeven zich vanmiddag maar heel eventjes te vervelen in de spelersbus. Een potje toepen, drie nummers van De Jeugd van Tegenwoordig of even gauw een privégesprekje; voor de PSV’ers het weten zitten ze al in Waalwijk-Oost. Daar wacht om 16.30 uur in het Mandemakers Stadion RKC Waalwijk als tegenstander. PSV-Blog.nl beschouwt met u voor.

PSV won vorige week met moeite van AZ. Jetro Willems scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd en moest zich kort na rust laten vervangen door een hamstringblessure. Maar geen zorgen: de linksback kan vandaag gewoon spelen.

Gevaarlijk cluppie
Hoewel RKC 17e staat, wil dat niks zeggen volgens Cocu: “Van onderschatting mag geen sprake zijn. RKC presteert dit seizoen goed tegen hoog geklasseerde ploegen en won niet voor niets de laatste twee seizoenen van PSV. Het is een lastige ploeg, vanwege hun compacte spel. Bovendien strijdt RKC tegen degradatie”, aldus de coach op de persconferentie van vrijdagmiddag.

Bijnááá fitte selectie
PSV-Blog.nl berichtte er vorige week al over: de selectie is voor het eerst dit seizoen bijna helemaal fit. Ook captain Georginio Wijnaldum traint weer mee. Hij ontbreekt vanmiddag nog, net als spits Tim Matavz en linksback Abel Tamata.

Wie er vanmiddag spelen is nog niet duidelijk, maar afgaande op de trainingen van de afgelopen dagen, speelt dezelfde basis als vorige week zaterdag. De elf die het dan moeten gaan doen:

Zoet; Arias, Bruma, Rekik, Willems; Park, Maher, Schaars; Ruiz, Locadia, Depay

Maar niets is zeker in het voetbal. Nog even geduld hebben op de opstellingen. Voorspellingen hoor ik graag.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>