Evander Sno drukt PSV dieper in de zorgen

(foto: @PSV)

Het seizoen is al dan niet geslaagd, verliezen van RKC maakt de situatie allemaal niet vrolijker. Evander Sno bekroonde zich met twee doelpunten tot man van de wedstrijd. Een compliment voor hem, maar wat PSV vandaag liet zien sloeg nergens op.

Een behoorlijke wanprestatie lieten de jongens van trainer Philip Cocu vandaag zien. Die roept al weken dat hij progressie bij de spelers wil zien, maar dat is nog altijd niet het geval. Het lijkt er zelfs op dat PSV met de week minder gaat spelen, meent ook Thijs Slegers:


RKC zéér effectief
Kansen kreeg PSV genoeg. Maar Locadia, Depay, Maher, Schaars en Narsingh wisten hun kansen enorm te verprutsen. Een bal ver over, een rollertje in de handen van Seda, een bal ruim naast, bij allemaal leek de overtuiging om te scoren ver te zoeken. Wat is dat toch?

PSV overheerste, had veel balbezit, maar wat schiet dat op als zelfs passes niet eens aankomen? Rekik, Schaars, Park, Depay; een simpel passje in de voeten leek te moeilijk. Te laat naar de bal komen van Locadia, Maher die een bal niet bij de voorhoede krijgt, ongelooflijk slordig en amateuristisch.

RKC was zo nu en dan gevaarlijk via vleugelspeler Schet, maar qua kansenpercentage liet het PSV ver voor. Maar ja, dan komt natuurlijk de bekende voetbalwet kijken. Als je zelf niet scoort, doet je tegenstander het wel. En ja hoor, uitgerekend Evander Sno scoort twee mooie doelpunten. Chapeau PSV, chapeau Cocu, well done.

Cocu gooide er na afloop nog even zijn herkenbare motiverende woorden uit:


Zorg nou eerst maar dat je de spelers wat harder aanpakt en je laat horen als coach op ‘t trainingsveld. Wees nou eens keer niet de ‘lieve vader’, maar de ‘boze buurman’ die de voetballende jongetjes op ‘t veld zat is. Kom op Philip, laat zien wie jij bent. Je bent verdomme hoofdtrainer van PSV!

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>