PSV vol zelfvertrouwen naar RKC.

Wat een prachtig weekend was het. Vanaf de aftrap domineerde PSV Heracles in de Kuip, wat naast een prima optreden van de ploeg ook nog drie prachtige treffers opleverde. Omdat ook achterin de boel goed stond won PSV kinderlijk eenvoudig de beker, en dus begint het gezeur weer van de concurrentie. Geen wedstrijd, geen spanning, Toivonen had rood moeten hebben… ze doen maar, we hebben in deze campagne naast relatief eenvoudige wedstrijden als NEC thuis en Heracles neutraal wel twee topploegen volledig verdiend in eigen huis verslagen: Heerenveen én Twente! En dus is dit een beker die echt wat waard is, en niet eentje die door een gunstige loting is komen aanwaaien. Nu maar hopen dat dit de ploeg tot op het bot motiveert om de laatste zes wedstrijden, waarin PSV elke wedstrijd topfavoriet is, ook binnen te slepen. Dan kan dit zomaar tóch nog een heel leuk seizoen worden!

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV vol zelfvertrouwen naar RKC.

  1. Mark1978

    Volgens kabouter Plop was de kampioenswedstrijd toch al gespeeld tegen Feyenoord?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>