Gebrek aan scherpte voorin breekt PSV voorlopig op.

Ai, dat is behoorlijk pijnlijk: na 45 minuten spelen in Rotterdam staat Feyenoord met 1-0 voor. Dit is te wijten aan Toivonen, die voor een moeilijke bal koos in de opbouw wat een counter van de thuisploeg inleidde. Zoals ik al voorspelde is Toivonen weer heel matig aan het spelen in een topwedstrijd. Misschien moeten we concluderen dat zijn niveau gewoon niet hoger gaat worden dan dat van PSV.

Verder gaat het achterin en op het middenveld redelijk, maar komen we er voorin amper aan te pas. Dit omdat er structureel voor de verkeerde oplossing wordt gekozen. De kansen die we kregen (Matavz en Wijnaldum) werden niet verzilverd. Dat in combinatie met een scherp en goed Feyenoord zorgt dat we er nog een harde kluif aan krijgen om hier de drie punten uit te slepen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gebrek aan scherpte voorin breekt PSV voorlopig op.

 1. ronald brouns

  Niet het gebrek aan scherpte voorin, maar het gebrek aan een fatsoenlijke coach met en goed tactisch inzicht en het lef om met zo’n materiaal gewoon agressief met druk naar voren en op de bal te durven spelen. Rutten bewijst elke keer in de belangrijke wedstrijden dat het een grote angsthaas is en er geen zak van begrijpt. Rutten zal nooit ergens kampioen worden, wanneer ziet het bestuur nu eens in dat deze man je al 3 seizoenen de titel kost door zijn eeuwige anti/angst voetbal. Zelfs een leek begrijpt dat als je verdediging de zwakste plek is en het middenveld en aanval je sterkste dat je dan beter niet op eigen helft kunt gaan staan afwachten en op de counter te loeren. 25 miljoen aan spelers uitgegeven dan waren er toch nog wel ergens een paar centen om Rutten eruit te trappen want 3 jaar geen titel kost je meer geld dan een contract afkopen.

    /   Reply  / 
  1. noortuk

   heb jij de wedstrijd wel gezien joh ???

     /   Reply  / 
 2. Hahaha

  Ook natuurlijk gebrek aan talent.

    /   Reply  / 
 3. Ron

  Ja, zeker. Had maar zo 5-3 kunnen worden. Een leeggekochte ploeg (vlgs ene Been een te jonge ploeg) won verdiend van een bijelkaar gekochte ploeg. Moet schrijnend zijn voor de échte fan! Mooi voor Ronald Koeman!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>