Toivonen lijkt gewoon te kunnen spelen.

Ola Toivonen zal gewoon mee kunnen doen tegen Feyenoord, zo is de voorspelling. Of we daar nou heel blij mee moeten zijn is trouwens maar de vraag: in topduels rendeert de Zweed meestal niet bijzonder goed. Dan is een systeem waarin Lens als rechtsbuiten fungeert en Labyad het middenveld met de aanval verbindt misschien nog niet zo’n gek alternatief.

Aan de andere kant: het spel is op dit moment beter dan we de afgelopen jaren gezien hebben, dus why change a winning team. Naast de bekende blessures is dus alleen het missen van Marcelo echt nieuwswaardig. Ook Matavz zal gewoon meedoen. De revanche op vorig jaar lijkt aanstaande.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>