Rutten gooit verdediging compleet om tegen AZ.

Het ongelooflijke is gebeurd: Fred Rutten heeft een manier gevonden om nog steeds vast te houden aan Orlando Engelaar. De verdedigende middenvelder wordt nu op de plek van Bouma gezet, alwaar hij ongetwijfeld keer op keer zal worden gepasseerd door de snelle aanvallers van AZ. Op linksback staat Abel Tamata, waardoor Oranje-linksback Pieters verbannen is naar de bank. Twee hele opvallende keuzes, want de zwakke mannen in de voorbereiding waren juist Manolev en Marcelo.

Gevolg is dus dat we drie hele slechte verdedigers in de basis hebben, een jongeling op linksback en dat Pieters en Bouma op de bank beginnen. Een bizarre keuze, die bijna niet goed uit kán pakken. De vraag is of onze goede aanval de slechte verdediging kan compenseren. Oja, en hij begint ook nog maar eens met Ojo, waardoor Toivonen wel spits zal gaan staan. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dit is totaal niet mijn gewenste opstelling.

De hele opstelling: Isaksson, Manolev, Marcelo, Engelaar, Tamata, Ojo, Wijnaldum, Strootman, Lens, Toivonen, Mertens

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rutten gooit verdediging compleet om tegen AZ.

  1. Appie Happie

    Misschien Pieters niet helemaal fit?!
    Bouma inruilen voor Engelaar is onbegrijpelijk. Ojo in plaats van Hutchinson kan ik met wat goede wil nog verklaren. Anders trekken er misschien wat veel spelers naar het midden. Ojo houd het veld beter breed.

    Toivonen in de spits…. misschien gaat ie al uit van een vertrek van onze Zweedse vriend. Ik zou zeggen. Die 12 miljoen opstrijken en voor 7 Matavz terug halen. Op het middenveld zitten we wel goed en we hebben een echte spits nodig! Hier kun je nog een paar miljoen aan overhouden….

      /   Reply  / 
  2. Ruttenrulez

    Verkoop het hele team en koop de beste spelers overal en ergens anders weg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>