Rutten denkt dat PSV zich op glad ijs begeeft.

Net als alle supporters is Fred Rutten niet te spreken over de selectie die hij nu tot zijn beschikking heeft: ‘Op dit moment? Met het bestand dat we hebben, waarbij we dus Maza Rodríguez en Jagos Vukovic zijn kwijtgeraakt, denk ik dat we ons op glad ijs begeven. Zeker ook kwantitatief.’ Toch denkt de trainer wel dat wij aanstaande zondag gewoon winnen: ’Ik denk dat wij klaar zijn voor AZ. Maar dat is één wedstrijd. We zijn nog niet klaar voor een hele competitie. Zoiets kun je trouwens ook pas na een wedstrijd of vijf, zes zeggen.’ Toch verwacht ik niet dat wij daar zomaar de punten cadeau krijgen. Op basis van de voorbereiding moet je eigenlijk hopen dat Wijnaldum of Mertens een bevlieging krijgt en onze verdedigers een heel goede dag hebben, anders loop je meteen achter de feiten aan.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rutten denkt dat PSV zich op glad ijs begeeft.

  1. Hahaha

    Wat is die Rutten een laffe man zeg hij wilt z’n eigen weer in de underdogg positie plaatsen. Alsof Ajax of Twente zo’n geweldige verdediging hebben. Hij beschikt gewoon over een goede selectie gelijkwaardig met Twente & Ajax punt. Als hij nou weer geen kampioen word dan moet ie gewoon vertrekken dan heeft hij weer gefaald zo simpel is het toch. Hij is ook al flink wat grijzer geworden sinds hij bij PSV aan het roer is dat zegt al genoeg :)

      /   Reply  / 
  2. Koef

    Rutten heeft 18m geinvesteerd in spelers die hij ook graag wilde. Het geld voor Wijnaldum – hoe jammer dat ook zou zijn – had ie ook kunnen stoppen in een verdediger. We hebben immers Toivonen al op ´10´. Nu klagen is zichzelf ongegeneerd indekken. Rutten is wederom een lafbek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>