Dramatisch PSV weigert koppositie te pakken.

Wat moeten we nou aan met dit team? Er zit totaal niet de wil in om te winnen, totaal niet het besef dat weer een jaar zonder Champions League een drama voor de club betekent. Als je dan zo’n Marcelo ziet, die bij de tweede goal op 20 meter er gewoon wordt uitgelopen door.. Bas Dost, dan weet je het toch niet meer.

Met name Engelaar vertraagde het spel weer ontzettend, en een Pieters in vorm zullen we de komende weken ook niet meer terug zien. Nou ja, ik kan klagen wat ik wil, maar iedereen heeft hetzelfde gezien, en iedereen zal dezelfde mening zijn toegedaan: op deze manier wordt je geen kampioen.

Het was dat voorin Lens als enige echt wilde strijden, en dat Toivonen voor het eerst écht ‘slim’ was, anders hadden we gewoon thuis verloren van een Heerenveen uit vorm. Waren er verder dan geen lichtpuntjes? Nee nauwelijks, al vind ik wel dat Hutchinson nooit verzaakt en dat Labyad best een leuk voetballertje is. Maar het staat in geen verhouding tot het abominale niveau dat Marcelo, Pieters, Bakkal en Engelaar weer lieten zien.

Conclusie: wat een prachtig weekend had kunnen worden dankzij een slippertje van Twente, is uitgelopen op een drama, met een rode kaart voor Bouma, een nieuwe blessure voor Toivonen en Ajax dat tot op één punt is genaderd. De wil om kampioen te worden, al is het kampioen van de armoede, ontbreekt totaal. En dat mag ook Rutten, de man die angst op zijn voorhoofd heeft staan, zich aanrekenen (zoals een flinke groep fans ook al liet horen).

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Dramatisch PSV weigert koppositie te pakken.

  1. Ron

    Dank de scheids maar weer!! Ongelooflijk… Altijd zeuren over de scheids.. Vink zou nix zijn!? Toch maar weer een punt cadeau!!

      /   Reply  / 
  2. Tukker

    Vink bedankt… Column waard, Jona!

      /   Reply  / 
    1. Jona

      Ik geloof dat ik daar dit keer niets over gezegd heb, maar ik vind Vink inderdaad een vreselijke scheids. Net als Blom overigens, die ook weer gigantisch in de fout ging dit weekend. Nu hebben we hem mee, inderdaad.

        /   Reply  / 
  3. twenteforever

    die blinde vink moest zonodig ff helpen .toivonen was er weer ,met zn losse handjes hij hield de heerenveenspeler vast !tja wat moet je met zon scheids ,vorig jaar az twente besliste hj het ,nu weer erg dubieus .schorsen die kl,,,,, corrupt !

      /   Reply  / 
  4. Hammer

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh, volgend jaar weer Europa league.

      /   Reply  / 
  5. willie

    Die Toivonen is en blijft een kl…zak.
    Hij moet en zal iets uitvreten wat niet kan of mag en wat doet PSV eraan ……NIETS!!
    Hoop dat hij op de tv beelden nog wordt gestraft want in feite is het gewoon trappen van een tegenstander, hij leert het toch nooit dus PSV pak die jongen zelf eens aan.

      /   Reply  / 
  6. twenteforever

    ik heb het al eerder gezegd ; met fredje rutten word psv nooit kampioen>

    het gaat tussen ajax en twente +

      /   Reply  / 
  7. sjors300

    Met zon verdediging als zaterdag word je idd nooit kampioen nee.
    Wat een drama. Die Pieters is traag als dikke stront en totaal uit vorm, bouma is nog wel redelijk in de opbouw maar maakt verdigend ook veel te veel fouten. En dan hebben we marcelo die in het begin nog wel een redelijk indruk maakte maar de laatst tijd echt door de mand valt.
    En laten we over manolev maar helemaal niet beginnen. Wat een clown is dat zeg! hij weet altijd op de goeie momenten de bal even lekker nonchalant te verspelen en qua voetbalverstand is het helemaal bar slecht gesteld met die jongen. Hoe die bij de 2-1 van heereveen ook weer in kwam lopen, ongeloofelijk! hetzelfde als ie al tegen benfica deed in de laatste minuut trouwens..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>