Blom fluit FC Twente – PSV.

Kevin Blom is blijkbaar de beste scheidsrechter die Nederland op het moment rijk is, en dat vind ik een treurige constatering. Van alle ego’s met een fluitje vind ik hem namelijk de ergste. Er wordt constant gezegd dat het duel beslist zal worden op individuele kwaliteiten van spelers, maar bij Blom ben ik toch bang dat het gaat om een individuele misser in de vorm van een makkelijk gegeven penalty of een simpel uitgedeelde rode kaart. Nou ja, we zullen het er mee moeten doen, maar ik vind het toch een zwaktebod. Aan de andere kant zou ik ook niet weten wie het wel zou moeten doen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Blom fluit FC Twente – PSV.

  1. Forza

    Jouw mening doet niet ter zake kerel. Loop niet te zeiken over de scheids. Bij iedere scheids had je waarschijnlijk wel wat te melden gehad.
    Tis nooit goed. Niet zeiken en spelen!

      /   Reply  / 
    1. Jona Auteur

      Nou ik wil niet arrogant doen maar waarom kom je op de site waar ik mijn mening geef als je mijn mening niet interessant vindt? Ik vind dit gewoon een zwaar overschatte scheids..

        /   Reply  / 
  2. peet

    Al in 1 seizoen je tegenstander 12 keer rood heeft gekregen, dan ga je natuurlijk niet klagen over arbiters. Feitelijk sta je dankzij de arbiters 1 punt voor ipv een straatlengte achter.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>