Slechte handbalwedstrijd eindigt doelpuntloos.

Rutten had even informatie moeten inwinnen bij de handbal-vereniging van PSV. Dit was namelijk de treurigste tegenstander ooit. Kijk, er lopen in de eredivisie ook een paar heel matige clubs rond, maar die komen nog wel een beetje voetballen. Rangers bestaat uit 11 zeer chagrijnig kijkende spelers, die vanaf minuut 1 voor hun doel gaan staan en er liever ook niet meer vandaan komen. Heel af en toe dekt er eentje door, maar die weet bij balverlies (wat consequent binnen vijf seconden gebeurt) niet hoe snel hij weer in positie moest komen.

Toch moeten we ook de hand in eigen boezem steken, want het tempo lag weer veel te laag. Toch kwam, mede door een goede Toivonen, Berg enkele keren voor de keeper. De kansen waren echter niet aan hem besteed, en daar druk ik mij nog heel zacht uit. Als we gewoon nu afspreken dat Berg lekker terugkeert naar Duitsland, en we Zeefuik gewoon nog een wedstrijdje of tien de kans geven om zich te bewijzen, worden we daar alleen maar beter van. Want het wisselbeleid van Rutten was net zo dramatisch als het spel zelf. Koevermans voor Berg (terwijl we al snelheid tekort kwamen) en Bakkal voor Toivonen (die als enige nog creatieve dingen bedacht).

Gevolg is een zeer bloedeloze 0-0, en gek genoeg is dat niet eens zo’n slechte uitgangspositie. Eén keer scoren in Schotland en je bent zo goed als zeker verder. Toch hadden we misschien niet meer verwacht, maar wel gehoopt van deze wedstrijd. Het niveau en de strijdlust was deze week snel te zoeken, en al is NEC niet in topvorm, zondag moet het beter. Veel beter.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Slechte handbalwedstrijd eindigt doelpuntloos.

  1. hendrik

    de wedstrijd van gisteravond was een duidelijke demonstratie van wat er nu eigenlijk al het hele seizoen mis gaat.fred blijft maar stug berg opstellen,terwijl die duidelijk het scoren verleert is.en ook wordt er maar telkens weer voor engelaar gekozen,terwijl we labyad ook hebben.zo krijgt de jeugd nooit een kans.dus nogmaals fred je bent een beste vent maar volgend jaar toch maar vertrekken bij psv.kanttekening marcelo heeft het gister mede voor ons verknalt,eerst loopt ie berg in weg en later verpruts ie een dot van een kans.

      /   Reply  / 
  2. dick

    ja Fredje,het was duidelijk een demo van een demo,doei Fredje.het was wel een hele slechte Korfbalwadstrijd.

      /   Reply  / 
  3. dick

    jona volkomen gelijk in de eredivisie lopen ook hele treurige ploegen rond,willem11 fctwente ,vvv,vitesse

      /   Reply  / 
    1. jack dordrecht

      hoezo fc twente dat is de enigste ploeg die nog wat aan nederland toe voegt op europees gebied sukkel

        /   Reply  / 
  4. Forza

    Oh ja: quote vd week:

    Markus KOST een Berg scoort een beetje. Hahahahahaha, suc6 Fredje.

      /   Reply  / 
  5. Klaas

    jona,wel een beetje realisatie betrachten in je hersen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>