Fel PSV eenvoudig langs tien man NAC.

Een succesvol weekendje, zo mag dit toch wel genoemd worden. Nadat Groningen thuis dik verloor en Twente gelijkspeelde (omdat de ingeplande blessuretijd-treffer uitbleef), kon PSV uitlopen op de concurrentie. Dat leek ook snel te gebeuren toen NAC na een kwartier al met tien man kwam te staan (zie daarvoor het volgende topic).

Gevolg was dat PSV de wedstrijd compleet domineerde, met heel af en toe een speldenprikje van NAC. Toch werd er niet ontzettend veel gecreëerd, maar ach, we hadden donderdag een zware wedstrijd gehad en na de snelle treffer van Dzsudzsák was de wedstrijd toch al gespeeld. NAC kwam nog wel terug, maar PSV ging rustig door met aanvallen en scoorde nog driemaal in de persoon van Lens, Toivonen en Maza. Een duidelijke en verdiende 4-1 zorgde voor de vrije koppositie van onze club, dat donderdag alweer aantreedt in het Philips stadion, dan tegen Lille.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>