Bedroevend niveau brengt PSV toch ronde verder.

De Graafschap(4)PSV heeft de volgende ronde van de KNVB beker bereikt, maar dit ging allesbehalve soepel. Met zeer zwak spel wisten de Eindhovenaren een 2-1 overwinning uit het vuur te slepen. Alhoewel, vuur, de wedstrijd had het niveau van de Europa League-wedstrijden tegen Cherno en Bnei. Ik heb zeker een keer of 30 dom bal inleveren van PSV gezien, en de club kwam goed weg omdat De Graafschap daar niets beters tegenover wist te stellen.

Dan kan je zeggen dat PSV zijn krachten spaarde, maar dit was wel heel extreem. Met name Marcellis en Simons speelden bedroevend slecht. Doelpuntenmakers waren (uiteraard) Koevermans en Afellay, die samen met Lazovic en Reis nog het ‘beste’ spel van Eindhovense kant lieten zien. PSV is door, en dat is wat telt.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Bedroevend niveau brengt PSV toch ronde verder.

  1. Ron

    Superboeren thuis… Altijd lastig!

      /   Reply  / 
  2. Het fenomeen uit Amstelveen

    Het belangrijkste is dat we een ronde door zijn. Achteraf vergeet je de manier waarop toch wel.
    Natuurlijk wel jammer voor zo’n live wedstrijd op RTL maar ja

      /   Reply  / 
  3. jors

    Toevallig is de Graafschap de club waar Guus Hiddink zijn succes is begonnen en daar heeft hij nog steeds een goede band mee. Fred moet er dus voor zorgen dat PSV zich inhoudt tegen de Graafschap anders geeft Guus geen advies meer ..

      /   Reply  / 
    1. Ron

      Yeah right. Op teletekst wordt al gemeld dat Guus alsnog de banden met PSV verbroken heeft. Fred had de Graafschap moeten laten winnen en dat heeft ie niet gedaan….

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>