PSV nadert Europese top 10

PSV nadert door het 1-1 gelijkspel in de kwartfinales van de UEFA Cup tegen Fiorentina de top 10 van Europese clubs. In de zogenaamde UEFA Ranking staat de landskampioen op dit moment op een 11e stek, net achter het Europees al uitgeschakelde Real Madrid.

De UEFA Ranking geeft aan hoe de voetbalclubs het in de afgelopen vijf jaren in de Europese toernooien (Champions League en UEFA Cup) hebben gedaan. Doordat de landskampioen de afgelopen jaren een aantal keren de kwartfinales en zelfs de halve finale CL heeft gehaald, staat het nu op een hoge positie in de ranking.

Bij plaatsing voor de halve finales van de UEFA Cup zal PSV hoogstwaarschijnlijk de Koninklijken passeren. Zelfs de 9e plaats die wordt ingenomen door het ook al Europees uitgeschakelde Inter Milan is dan binnen handbereik.

zie ook: UEFA Cup


Best bekeken 2008:
FILMPJE: Ruud neemt 'm ineens op de slof, prachtig!

Best bekeken 2007:
Italiaanse presentatrice uit de kleren

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV nadert Europese top 10

  1. ziegezagge

    PSV hoort natuurlijk sowieso vóór Sevilla, Lyon en Inter te eindigen.

    Zonder de omkoperij hadden die Italiaanse clubs trouwens veel lager gestaan, en zéker AC Milan wat door uiterst dubieuze scheidsrechtersbeslissingen in 2005 ten koste van een veel sterker PSV de finale tegen Liverpool – die PSV hoogstwaarschijnlijk destijds van Kuyt en de zijnen zou hebben gewonnen – mocht verliezen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>